lördag 29 oktober 2016

Tillbaka i landet

Vi har landat tillbaka i mörkret och kylan. En fin resa hade vi och allt gick över förväntan, Edith var prima resesällskap.
Vi flög från vasa den 20.10 på förmiddagen. Mellanlandade i Stockholm och Köpenhamn före vi var framme i Malaga på kvällen. Det var en lång resa men fungerade bra fastän vi hade två mellanlandningar. Edith åt och somnade då vi startade från Vasa, vagnen fick vi inte med mellan landningarna men E somnade snällt i babybjörnen i Stockholm. Även från Stockholm åt och somnade E och med två korta flyg på ca 60 min gick det smärtfritt. Det sista flyget var kring 3 timmar och då var Edith redan ganska trött, hon sov bara korta snuttar under hela dagen. Men efter lite gnäll somnade hon och sov sedan ett lite längre pass. 
Så resan gick riktigt bra, vi hade gott om tid och vi reste med inställningen "vi tar det som det kommer". Ingen stress och E fick sova då hon somnade enda vi höll lite koll på var mattiderna.


Väl framme kom mamma & pappa emot oss till flygfältet och därifrån körde vi mot vårt hem den kommande veckan.

På lördag kom också syster till värmen och vi fick en fin vecka tillsammans. Vi har ätit gott, njutit av värmen pch jag har läst (det var längesedan!). Och nästan en hel vecka utan nät och uppkopplingen var precis det som behövdes.


Edith stortrivdes och är säker på att hon förstod språket bättre än sin mor. Åtminstone var det ett roligt språk.








Som alltid kändes det surt att resa hem igen, men nog är der riktigt bra att vara hemma igen ändå. Första resan med lilla familjen, absolut inte den sista!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar