tisdag 9 juni 2015

Snabbspolning av två veckor

Dagarna rinner iväg för mig och här hemma händer det grejer varje dag. Här kommer ett rådigt inlägg om vad vi sysslat med de senaste veckorna.


Vi har hunnit med ett besök till Ikea och hann med ett snabbvisit till villan. Lite bastubad, årets första dopp och inledde sommaren med våfflor vid våffelcafé i Karleby. 


Ikea var som alltid en tung resa. Tur hade jag lagt ihop en lista och orkade knappt se på något annat. 


Från Kokkola tog vi med oss detta skåp som är egen mig egen design. Det har fått stå inpackat i ett hörn i flera år men blev nu perfekt i hallen.


 Förra veckan kom den efterlängtade soffan. Det var som på julafton här hemma och vi är så nöjda!



En liten titt på vardagsrummet och soffan, det är helt klart här vi hänger mest. Nu väntar vi ännu på ett tv-bord och ett vitrinskåp så börjar alla möbler som vi skaffat nu vara på plats. Sedan skall vi bo in oss i lugn och ro och se vad som behövs, som till exempel lite gardiner och tavlor.


Det gamla soffbordet tänkte jag redan såga itu och bränna upp. Men det fick en chans till och efter två  lager färg är det nästan som nytt igen.


Två veckor av väldigt mycket hit och dit. Väntar nu på helgen och lite ledig tid, tror det blir framför symaskinen och om allt går väl nya köksgardiner.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar