Det frågades om recept på grisen och här kommer det varsågoda.
1 - 1.5 kg kött
1/2 finhackad chili
1 msk spiskummin
1 msk paprikapulver
1 tsk malen koriander
1 msk svartpeppar
4 msk tomatpure
2 msk soija
4 pressade vitlöksklyftor
Blanda kryddorna till en pasta, smörj in hela grisen och lägg den i en gryta.
Häll över
2 dl Coca-cola
2 dl öl
Ringla över barberquesås (jag använde santa marias BBQ america hickory) så
att det täcker köttet. Ställ in i ugnen på ca 120 grader och låt stå i ca 7-9 timmar.
Låt köttet svalna en stund och ta sedan upp det ur grytan och riv isär med två gafflar, men inte för smått, håll över lite av spadet och servera!
Tack för att du delar med dig! Ska definitivt testas i en snar framtid.
SvaraRaderaCamilla
Lycka till! Borde inte gå att misslyckas :)
SvaraRadera